A közös képviselő leváltása érzékeny és olykor konfliktusoktól sem mentes helyzet. Ha jó a közös képviselő, a lakók szívesen és jókedvűen járnak haza, ha viszont nem, akkor rossz szájízzel használják a közös területeket és kellemetlenül érzik magukat saját otthonukban. Szolgáltatásaim révén megtudhatod, milyen lehetőségei vannak a lakóknak a nem megfelelő munkát végző közös képviselő leváltására, segítek az új közös képviselő kiválasztásának folyamatában, a szükséges jogi lépések megtételében és az ügyintézésben is. Íme az igénybevehető szolgáltatások:

  1. Konzultáció Elsőként egy konzultációval kezdünk, ahol részletesen végignézzük a jelenlegi helyzetet és ismertetem a közös képviselő váltással kapcsolatos jogi lehetőségeket.
    Bővebben erről itt
  2. Kérelem Ezt követően elkészítem a kérelmet a közösképviselő váltásra. Bővebben erről itt
  3. Földhivatali ügyintézés Ez lényeges része az ügyintézésnek, ha nem elég alapos, a későbbiekben további jogvitákra adhat alapot. Miért van rá szükség?
  4. Felkészítő konzultáció: A közös képviselő váltó közgyűlés előtt érdemes alaposan felkészülni az esetleges vitás kérdésekre, valamint átbeszéljük az új közös képviselő választás paramétereit is. Bővebben erről itt
  5. A közgyűlés levezetése: Levezetem a közös képviselő váltó közgyűlést és igény szerint vezetem a jegyzőkönyvet is.

Igényt tartasz szolgáltatásaimra? 

Itt találod árlistámat

Itt tudod feltenni kérdéseit emailben: eniko@kozoskepviselovaltas.hu

Elérhetőségeim, ha időpontot szeretnél egyeztetni az első konzultációra

Author Details
Társasházban élőknek és társasházi ügyekkel foglalkozó szakembereknek (közös képviselők, ügyvédek) segítek átlátni komplex társasházi jogi ügyeket, döntést hozni vitás helyzetekben és szakszerűen elintézni azokat.