Dr. Nagy Enikő LL.M.
jogász, könyvelő, ingatlan- és társasházkezelő

Szakmabeliként mélységesen felháborít, hogy a közös képviselők jelentős része megválasztásukkor a megnyerő külső és a betanult szöveg mögé bújva tévesztik meg a tulajdonosokat, és azzal az attitűddel vállalják el a társasházak képviseletét, hogy „ha másfél év múlva leváltanak, akkor majd jön másik társasház” addig pedig inkább a saját, mint a társasházak érdekeit képviselve nyújtják színvonaltalan szolgáltatásaikat, melyek épp csak a rutin megoldásokra alkalmasak – gyakran pedig még arra se.

Magyarországon ma az emberek többségének a legfontosabb értéke, vagyontárgya az ingatlana. A felelősen gondolkodó tulajdonos, ha van rá lehetősége, nem szívesen kockáztatja, hogy az ingatlan állaga sérüljön, az épület, amiben a lakása van, leromoljon, a társasház megtakarításai esetleg „elillanjanak”.

Felismertem, hogy igény mutatkozik egy olyan szolgáltatásra, amelyben az egész közös képviselő váltás folyamatát szakmai támogatás kíséri. Ennek az igénynek tettem eleget – a jogszabályi előírások teljes körű betartása mellett – az általam kidolgozott módszer megalkotásával.

Gyakorló közös képviselőként tisztában vagyok a közös képviselet kritikus pontjaival; jogász végzettségem, valamint a jogalkalmazás gyakori változásainak követése teszi lehetővé, hogy a hozzám fordulóknak szakmai segítségére legyek.

Munkámról, végzettségeimről, szakmai tapasztalatomról, érdeklődési körömről és hivatásomról bővebben itt olvashatsz

Szolgáltatásaimról részletesen itt olvashatsz

Ha pedig kérdésed van vagy ajánlatot szeretnél kérni, vedd fel velem a kapcsolatot itt

Author Details
Társasházban élőknek és társasházi ügyekkel foglalkozó szakembereknek (közös képviselők, ügyvédek) segítek átlátni komplex társasházi jogi ügyeket, döntést hozni vitás helyzetekben és szakszerűen elintézni azokat.